מצרכים למתכון
16 מנות/יחידות, 23 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
קינוח מושלם דל פחמימות
- הכנת בסיס הטארט:
- 1 בקערה לערבב היטב את כל המצרכים היבשים בעזרת מזלג.
- 2 להוסיף את הביצה, תמצית הוניל, וחמאת הקוקוס (לחמם במיקרוגל מעט את חמאת הקוקוס כדי שתהיה נוזלית, יותר קל לערבוב אחיד).
- 3 לערבב את הבצק היטב באופן אחיד ולהעביר למקרר ל- 20 דקות.
- 4 להוציא את הבצק מהמקרר ולרדד בין 2 ניירות אפייה לעובי אחיד של כחצי ס"מ, בצורת עיגול בגודל של התבנית.
- 5 לסדר את העיגול בתבנית פאי שבחרתם ולהדק בדפנות של התבנית. לדקור מספר פעמים את הבצק במזלג או קיסם ליצירת חורים (נועד להוצאת אדים ומניעת תפיחה בתחתית).
- 6 להעביר לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות ולאפות כ- 15-12 דקות.
- הכנת גנאש השוקולד:
- 1 לשבור את השוקולד לחתיכות קטנות.
- 2 להמיס בבן-מארי את השמנת עד שהיא מתחממת היטב כ- 5-10 דקות.
- 3 להוריד מהאש, להוסיף את השוקולד ולא לערבב, להמתין 3-4 דקות ולערבב לאט והיטב.
- 4 לאחר שהבסיס יוצא מהתנור, לקרר 10 דקות בטמפרטורת החדר, למזוג לתוכו את הגנאש שהכנו ולהעביר למקרר לקירור של מספר שעות לפני חיתוך והגשה.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
הערך התזונתי לא כולל את MIX הממתיקים וחמאת הקוקוס.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2% |
65.6% |
16.2% |
16.2% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב