דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 258 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט טבולה קצת אחר
ארוחת ערב קלה וטעימה
  • 1 שוטפים את הבורגול ומשרים כשעה בקערית מים. לאחר מכן, מניחים במסננת להגרת הנוזלים.
  • 2 מערבבים את הבורגול המושרה עם כל שאר המצרכים (להשתמש ב"פלפלי טינקרבל" צבעוניים), מאחסנים במקרר כשעה לספיגת הטעמים ומגישים.
  • 3 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מסננת.

הערך התזונתי לא כולל את עלי החמציץ. זמן ההכנה כולל את זמן השרית הבורגול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
16.5% 11.9% 11% 60.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.22 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב