דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 582 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מרק קרם שורשים ופטריות
מרק מושלם מירקות שורש ופטריות
  • 1 בסיר בעל ציפוי שאינו נדבק מטגנים את הבצלים והכרישה כ- 5 דקות (מערבבים לפי הצורך). מוסיפים את כל הירקות והשום, ומוסיפים ליטר מים. מביאים לרתיחה בסיר מכוסה, מנמיכים לאש בינונית ומבשלים כשעה או עד שהירקות רכים.
  • 2 מתבלים את המרק ומניחים לו להתקרר עד שהוא פושר.
  • 3.טוחנים בבלנדר את כל תכולת הסיר עד לקבלת מרקם חלק. מחזירים לסיר את המרק הטחון, מוסיפים את חלב הקוקוס ומביאים לרתיחה. מתקנים טעמים ומכבים את האש.
  • 4 מוזגים לקעריות הגשה ומקשטים בפטריות המוקפצות בשמן הזית, עלי התימין והצ`ילי הגרוס, ומטפטפים מעל שמן זית כתית מעולה.
  • 5 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את הארטישוק הירושלמי והבטטה היפנית הלבנה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כולל גם הקפצה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.1% 27.6% 9.1% 54.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.44 (0.51 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב