דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 69 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
סמורס מתוק-מלוח
קינוח שוקולדי מושחת, צילום: תפיקו הפקות
  • 1 מורחים חצי מהקרקרים בממרח השחר העולה, ומניחים בתוך תבנית אפייה מכוסה בנייר אפייה.
  • 2 מניחים מעל כל קרקר מרוח בשוקולד יחידה אחת מהמרשמלו הורוד-לבן.
  • 3 שוב מכסים בקרקרים עם ממרח השחר העולה (ממרח כלפי מעלה).
  • 4 מפזרים מעל את המיני מרשמלו.
  • 5 מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 220-240 מעלות צלזיוס על מצב גריל למשך מספר דקות בלבד, עד שהשוקולד נמס והמרשמלו מקבל צבע זהוב.
  • 6 מגישים מיד ובתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מתאים במיוחד לקומזיצים ולאירועים שונים עם החבר`ה.

ציוד נדרש: תבנית אפייה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 22.3% 5.3% 72.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.29 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב