דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 154 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פשטידת קישואים וברוקולי עם גבינות
אחת הפשטידות הטעימות לארוחת הערב
  • 1 לבשל את הברוקולי כפרחים מופרדים במים רותחים למשך כ- 10 דקות, לסנן ולקרר.
  • 2 לגרד את הקישואים בפומפייה גסה, להניח במסננת להגרת הנוזלים, לסחוט מעט ולהניח בקערה.
  • 3 להוסיף לקערה את הברוקולי וכל שאר המצרכים (מלבד ספריי השמן לשימון התבנית), ולערבב היטב.
  • 4 לשמן בעזרת ספריי השמן את התבנית ולהעביר לתוכה את התערובת.
  • 5 לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כשעה עד להשחמת הפשטידה. מומלץ להגיש לאחר קירור של כשעה במקרר.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר לנצל את סוגי הגבינות שיש בבית וגם לשנות את סוגי הירקות: כרובית במקום ברוקולי, פלפלים, פטריות וכדומה.

ציוד נדרש: תבנית מלבנית של פשטידה.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.2% 14.3% 26% 53.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.18 (0.2 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב