דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

50 מנות/יחידות, 36 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלביבות)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לביבות תפוחי אדמה וקישואים ללא גלוטן
טעימות ודלות בקלוריות
  • 1 מבשלים תפוח אדמה אחד קלוף בסיר מים ומועכים אותו לפירה.
  • 2 בקערה מגררים את הקישואים ו- 6 תפוחי האדמה הנותרים על קליפתם.
  • 3 מוסיפים את הפירה, המלח, הפלפל השחור, קמח העדשים והפטרוזיליה.
  • 4 יוצרים לביבות בכפות ידיים משומנות ומניחים על 2 תבניות תנור מרופדות בנייר אפייה.
  • 5 אופים בחום של 180 מעלות טורבו לכחצי שעה, הופכים בין התבניות וממשיכים לעוד כחצי שעה או עד להשחמה קלה.
  • 6 מוציאים להתקררות קלה, מעבירים לכלי הגשה ואוכלים חם.
  • 7 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.2% 6.2% 8.8% 75.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.07 (0.08 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב