דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 458 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
צ`יפס בטטה בתנור
צ`יפס בטטה קריספי ברמות אחרות
  • 1 מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה.
  • 2 מניחים את הצ`יפסים בתבנית ויוצקים את שמן הזית.
  • 3 מוסיפים את התבלינים ומערבבים ידנית על התבנית המרופדת.
  • 4 מסדרים את הצ`יפסים בשכבה אחת ואופים בתנור בחום של 200-220 מעלות טורבו עד שהם משחימים וקריספיים מעט, כ- 20-30 דקות (תלוי בתנור).
  • 5 מגישים חם ובתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. מתאים לטבעוניים, צמחוניים וצליאקים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
11.2% 7.2% 6% 75.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.09 (0.1 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב