דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 116 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לבסיס הקיש - חצי חבילת פרצלס בדבש וחרדל (במעדניות) מרוסקים במג`מיקס (מעבד מזון) עם כף חמאה ו- 2 כפות חלב.
  • 2 להדק בתחתית של 9 תבניות קטנות אישיות ולאפות 7 דקות בחום בינוני.
  • 3 למלית - לערבב 350 גרם גבינה (גבינת טברוג מומלצת), שמנת מתוקה 10% (חצי כוס), ביצה, פירורי לחם, מלח, פלפל שחור ו- 2 עגבניות חתוכות לקוביות.
  • 4 להניח מעל שכבת הפרצלס האפויה חלקית, שכבת עגבניות מעליה את תערובת הגבינה.
  • 5 לפזר על כל תבנית כפית גבינת פרמז`ן מגוררת ומעליה להניח בערימה יפה כפית פסטו.
  • 6 לאפות באמבט מים רותחים 35 דקות בחום בינוני.
  • 7 להוציא מהתנור.
  • 8 על שלוש תבניות לשבור ביצת שלו למעלה ולתבל.
  • 9 על שלוש נוספות להניח חצי עגבניה.
  • 10 להכניס לעוד 10-12 דקות אפייה בחום טיפה יותר גבוה, עד שהחלבון נקרש חלקית.
  • 11 להוציא ולהניח להתקרר בתוך המים.
  • 12 על שלוש התבניות הנותרות לפזר גרד של צ`דר ועירית.
  • 13 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של נורית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)141122
חלבונים (גרם)10.75 9.27
פחמימות (גרם)55
מתוכן סוכרים (גרם)1.06 0.92
שומנים (גרם)8.7 7.5
מתוכם שומן רווי (גרם)3.86 3.33
כולסטרול (מ"ג)47.66 41.09
נתרן (מ"ג)327.9282.67
סיבים תזונתיים (גרם)0.75 0.65
מים (גרם)42.1636.34
ליקופן (מ"ג)0.980.85
ויטמין A (מק"ג)38.0432.79
ויטמין B (מ"ג)0.490.43
ויטמין B1 (מ"ג)0.020.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.040.04
ויטמין B3 (מ"ג)0.230.2
ויטמין B5 (מ"ג)0.140.12
ויטמין B6 (מ"ג)0.040.04
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)9.348.05
ויטמין B12 (מק"ג)0.10.09
ויטמין C (מ"ג)4.874.19
ויטמין D (מק"ג)0.070.06
ויטמין E (מ"ג)0.320.27
ויטמין K (מק"ג)3.252.8
סידן (מ"ג)97.7684.27
ברזל (מ"ג)0.260.23
מגנזיום (מ"ג)5.264.53
זרחן (מ"ג)24.120.78
אבץ (מ"ג)0.150.13
אשלגן (מ"ג)101.8587.8
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.190.16
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.160.14
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.650.56
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.610.52

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3% 34.2% 42.3% 20.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.54 (0.57 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.