דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 71 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
רולדת נוטלה
במילה אחת: פינוק!
  • 1 לחתוך את החמאה לקוביות, להניח בקערה, להוסיף את שאר המצרכים
  • של הבצק וללוש בעדינות עד שכל המצרכים מתאחדים.
  • 2 לכסות בניילון נצמד ולהשאיר במקרר לפחות לשעתיים.
  • 3 להוציא את הבצק, לחלק אותו ל- 3 חלקים, לרדד כל חלק למלבן, למרוח ממרח נוטלה לפי הטעם, לגלגל לרולדה ולסגור לעיגול.
  • 4 להניח על נייר אפייה בתוך תבנית ולאפות כחצי שעה בחום של 180 מעלות או עד להשחמה.
  • 5 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 38.1% 7.4% 54.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.62 (0.62 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב