דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 72 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט עלים ונבטוטים
ככה קל להכנה - ככה טעים ובריא
  • 1 משרים את כל העלים (התרד והחסה) למשך מס` דקות, שוטפים ומייבשים במייבש חסה. קורעים את עלי התרד ומניחים אותם ביחד עם עלי החסה בכלי הגשה.
  • 2 מפזרים מעל את הנבטוטים (ניתן לאכול כפי שהם אבל אפשר גם לבשל
  • למשך כ- 2 דקות למי שמעדיף).
  • 3 מקפיצים את גרעיני הדלעת בשמן הזית כדקה תוך כדי ערבוב מתמיד מכיוון שהם עלולים להישרף מהר, ומפזרים מעל הנבטוטים.
  • 4 מוזגים את הרוטב בסמוך להגשה ומגישים.
  • 5 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את החסה סלנובה והנבטוטים. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.8% 53.4% 21.9% 20.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.25 (1.37 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב