דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 100 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
חביתות טבעוניות קלות וטעימות
ארוחת ערב טבעונית טעימה
  • 1 מערבבים את הקמחים עם המים עד למרקם אחיד (אם הבלילה נעשית "כבדה" יש להוסיף עוד קצת מים לדילול).
  • 2 מוסיפים את זרעי הצ`יה, המאצ`ה, התבלינים ועשבי התיבול, ומערבבים שוב.
  • 3 מוסיפים את הפטריות, הפלפל הכתום והתירס.
  • 4 מחממים כפית שמן זית במחבת ויוצקים מצקת אחת מהבלילה. נותנים לחביתה "לנוח" במחבת עד שהיא מתייצבת, משחימה ונפרדת מהמחבת בקלות, הופכים בעזרת תרווד לצד השני ומחכים עד להשחמה קלה גם בצד השני.
  • 5 מעבירים לצלחת וממשיכים כך לעוד 2 חביתות (כפית שמן לטיגון לכל אחת).
  • 6 אוכלים חם לצד סלט ירקות טרי ונהנים.
  • 7 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את התה ירוק מאצ`ה. התבלינים במתכון לפי הטעם אישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.1% 15.5% 18.2% 57.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.21 (0.23 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב