דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 164 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
בננה רול
קינוח מפנק במיוחד ששווה לאמץ, צילום: תפיקו הפקות
  • 1 מכינים "דבק": מערבבים כפית את הקמח עם המים הקרים.
  • 2 מורחים את עלה הסיגר במרכזו בממרח אגוזים פרווה "השחר העולה" (לא לשכוח להוציא לילה קודם את עלי הסיגל מהמקפיא למקרר).
  • 3 מניחים את חצי הבננה, מקפלים משתי הקצוות ומגלגלים. מדביקים באמצעות ה"דבק" מהקמח שהכנו.
  • 4 מטגנים את הבננה רול עד להזהבה בשמן שחומם מראש ל- 160 מעלות.
  • 5 מפזרים מעל אבקת סוכר ומגישים.
  • 6 בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בערוק לאחר הטיגון. יש לטגן בשמן עמוק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.3% 27.4% 4.8% 66.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.38 (0.39 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב