דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 203 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
כרוב מאודה
כרוב מאודה פשוט וטעים
  • 1 בסיר גדול מטגנים עם השמן את הבצל הקצוץ גס עד להשחמה.
  • 2 מוסיפים כרוב קצוץ וטרי, את המים ובוחשים. מבשלים על אש בינונית עד שהכרוב מתרכך ומדי פעם בוחשים. במידת הצורך מוסיפים עוד מעט מים.
  • 3 מוסיפים תבלינים, רסק עגבניות, עגבניות מרוסקות וסוכר (או ריבה חמצמצה כמו ריבת משמש או לימונים), בוחשים וממשיכים לבשל כ- 10 דקות.
  • 4 מוסיפים את הלימון הסחוט, מבשלים עוד כ- 10 דקות ומכבים את האש.
  • 5 שומרים במקרר. רצוי לחמם לפני האכילה.
  • שידרוגים ותוספות - למי שאין בעיה עם טעם הקימל - אפשר להוסיף כף קימל, מונע גזים.
  • למנה בשרית - ניתן אחרי הזהבת הבצל להוסיף קוביות קטנות של בשר בקר, חתיכות עוף או קציצות ולהמשיך לפי המתכון. כמו כן, ניתן לפני שמוסיפים את הכרוב, להוסיף פרוסות של קבנוס או נקניקיות, לטגן מעט עם הבצל ולהמשיך לפי המתכון.
  • בתיאבון!
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
במקום עגבניות מרוסקות ממליצה להשתמש בעגבניות טריות.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
15.9% 5.8% 12.9% 65.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.07 (0.09 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב