דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מתכון וידאו

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 199 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לחמם את התנור מראש לחום של 200 מעלות.
  • 2 לערבב היטב בקערה את כל מצרכי תערובת הגבינות.
  • 3 לערבב היטב בקערה נוספת את כל מצרכי רוטב העגבניות (ייתכן ולא יהיה צורך לעשות שימוש בכל כמות הרוטב - לפי ההעדפה האישית שלכם).
  • 4 להשרות מעט את דפי הלזניה במים רותחים.
  • 5 למרוח מעט מהרוטב על תבנית אפייה מלבנית ומעל להניח 4 דפי לזניה (למלא את המקומות הריקים בדפי לזניה שבורים בגודל המתאים).
  • 6 למרוח 1/3 רוטב מעל, חצי מכמות תערובת הגבינה ושוב 4 דפי לזניה.
  • 7 מעל לשים 1/3 נוסף של רוטב ומעל את חצי כמות תערובת הגבינה הנותרת.
  • 8 לסגור עם 4 דפי לזניה אחרונים ומעל למזוג את שארית הרוטב.
  • 9 לגרד מעל את הפרמזן (ניתן גם לגרד לאחר האפייה ולפני ההגשה).
  • 10 לאפות את הלזניה מכוסה בנייר אפייה ומעל נייר כסף (על מנת שנייר הכסף לא יידבק לגבינות) למשך כחצי שעה.
  • 11 להסיר את ניירות האפייה והכסף, להוסיף מלמעלה עוד מעט גבינת מוצרלה ורוטב עגבניות, ולאפות עוד כרבע שעה.
  • 12 מתקבלת לזניה גבינות מושלמת - בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ לפזר בין השכבות עלי בזיליקום שלמים (לא חובה).

ציוד נדרש: תבנית מלבנית 30X18 ס"מ.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

בואו לבקר בספר המתכונים שלי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)210106
חלבונים (גרם)18.54 9.34
פחמימות (גרם)137
מתוכן סוכרים (גרם)0.32 0.16
שומנים (גרם)9.41 4.74
מתוכם שומן רווי (גרם)4.61 2.32
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010
כולסטרול (מ"ג)72.92 36.72
נתרן (מ"ג)820.12412.98
סיבים תזונתיים (גרם)1.17 0.59
מים (גרם)39.6119.94
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)20.7110.43
ויטמין B (מ"ג)0.320.16
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.060.03
ויטמין B3 (מ"ג)0.020.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.20.1
ויטמין B6 (מ"ג)0.040.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)5.42.72
ויטמין B12 (מק"ג)0.150.08
ויטמין C (מ"ג)2.011.01
ויטמין D (מק"ג)0.280.14
ויטמין E (מ"ג)0.130.07
ויטמין K (מק"ג)0.340.17
סידן (מ"ג)341.35171.89
ברזל (מ"ג)0.290.15
מגנזיום (מ"ג)7.053.55
זרחן (מ"ג)25.7412.96
אבץ (מ"ג)0.190.09
אשלגן (מ"ג)24.312.24
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.290.15
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.230.12
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.440.22
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.40.2

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.8% 22.4% 44.1% 30.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.31 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
לזניה עם גבינות ורוטב עגבניות
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה

מה דעתך?