גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
שם באנגלית: Frying, מאכלים מטוגנים. רעבים? מוזמנים להתקין את אפליקציית Foods »
מז'וז'ין מהמטבח המרוקאי - סרדינים מטוגנים בשמן וממולאים בעשבי תיבול, שום ואריסה פיקנטית
מתכון מושלם של דודה רינה שלי למופלטה מרוקאית מנצחת - אתם הולכים להכין את המופלטה הזאת בכל שנה מחדש במימונה
כנפיים ברוטב ביתי מנצח לצד סלט חסה מעלף - מנה משגעת שלא תוכלו להפסיק להכין
סלט חצילים פיקנטי בנוסח מרוקאי מושלם שאני אישית לא מוותרת עליו בשולחן השבת שלי
ספינג' מושלם של סבא דוד שרץ איתנו כבר 4 דורות ואני זוכרת שסבא היה מכין לנו ספינג' טעים כזה כל בוקר לפני בית הספר (את המתכון נתנה לי דודה רינה האלופה -
אורז מטוגן בנוסח סיני עם רצועות חזה עוף מטוגנות ומבחר ירקות - מנה משגעת בפני עצמה או כתוספת לכל ארוחה
מצה בריי מטוגנת פשוטה, קלה להכנה וטעימה מאוד המורכבת ממצות שבורות לפתיתים וביצים
אצלנו אחרי כל ארוחת ערב מגיע הקינוח (ארוחות הצהריים הן בדרך כלל בשריות, אז הקינוח נשמר לערב) ומאחורי כל קינוח יש סיפור, בקשה מיוחדת או אתגר שהצבתי לעצמי. הפעם הייתה זו בקשתו של בני: "אמא, את יכולה...
מי שהיה באמסטרדם יודע שצ'יפס הולנדי (או צ'יפס אמסטרדם) הוא הצ'יפס המיוחד והטעים ביותר שיש בעולם כולו! הצ'יפס בהולנד מיוצר מזן תפוחי אדמה המיועד להכנת צ'יפס בלבד, זן יבש יחסית בשם "דזירה" בעל קליפה...
נעים מאוד, גולאב ג'אמון - הקינוח ההודי המסורתי האהוב ביותר! תתכוננו להתאהב גם אתם - גולאב ג'אמון עשוי כדורי חלב מטוגנים ומבושלים בסירופ ונמסים בפה
כיסוני בצק הודים ממולאים הנקראים "סמוסה" שבהודו מקובל לאכול אותם כחטיף וניתן למלא אותם בכל מלית שתרצו
באג'יה (או באג'י) היא מנת פתיחה שסבתי נהגה להכין בשבתות ובחגים - מעין פלאפל הודי (או לביבות בצל מטוגנות) פיקנטי עם קמח חומוס, פלפל חריף, כוסברה והרבה תבלינים ארומטיים
צ'פאטי הודי קל להכנה משילוב של קמח מלא עם קמח לבן רגיל - בריא, טעים, מהיר וכזה שבהודו אוכלים כל יום
סופגניות מטוגנות לחנוכה מבצק שמרים מושלם בדיוק כמו בקונדיטוריות הכי טובות בארץ כולל הטיפים המנצחים שינחו אתכם איך להכין סופגניות מטוגנות הכי טעימות שיש
לביבות מטוגנות וקלות להכנה מתפוחי אדמה מגורדים ובצל ופטרוזיליה קצוצים - רק לערבב ולטגן בשמן חם
לביבות אורז וטונה מהירות להכנה ללא קמח שמתאימות לארוחת ערב קלילה וטעימה