דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
- פרסומת -
- פרסומת -

מאפים

מתכונים למאפים הינם מתכוני בצק בדרך כלל, שבהכנתם הם עוברים תהליך של אפייה בתנור. דוגמאות למאפים: עוגות, עוגיות, בורקסים, לחמים ועוד. לרוב, במאפים נעשה שימוש בקמח, מרגרינה וחמאה, ורובם מכילים כמויות גבוהות של קלוריות, שומנים וסוכר. בנוסף, אסור לשכוח את המילויים השונים של המאפים, החל מקרמים ומוסים, גבינות שונות, ממרחים שונים ועד למילויים בשריים, המוסיפים גם הם כמות קלוריות לא מבוטלת. כמו כן, יש סבירות גבוהה להימצאות שומן טראנס במאפים השונים, ולכן יש להגביל את צריכתם כחלק מהתזונה השבועית שלנו. ההמלצה שלנו: במקום בורקסים ומוצרי מאפה אחרים שמגישים בימי הולדת ובפגישות שונות, הגישו פלטת ירקות טריים, פירות וכריכי בריאות.