גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
שם באנגלית: Other. רעבים? מוזמנים להתקין את אפליקציית Foods »
מאפה בצק עלים ממולא בקרם של "וילי פוד" היישר מהמטבח הפורטוגלי - קצת קינמון מעל לאחר האפייה ויש לכם פשוט מאפה מושלם שאתם חייבים לנסות!
סופלה שוקולד אמיתי בכלי חרס של "וילי פוד" - פינוק אמיתי שכדאי מאוד להגיש היישר מהתנור עם כדור גלידה
שכבות בצק עם גבינה (בורקס מים של וילי פוד) - מאפה שנקרא בורקס מים היישר מטורקיה! כל מה שאתם צריכים לעשות זה רק לחמם בתנור ולהגיש (:
כנאפה מוכנה להגשה של "וילי פוד" - כל מה שאתם צריכים לעשות זה רק לאפות בתנור ולהגיש... אפילו סירופ הסוכר והפיסטוקים כבר בתוך האריזה!
בייגלה טורקי מושלם בציפוי שומשום של "וילי פוד" - רק לחמם ולהגיש!
מתכון של סבתא שמלווה אותי שנים - סופגניות אשל מטוגנות ומגולגלות בסוכר במיוחד לחנוכה
קאהי מהמטבח העיראקי - מאפה מטוגן עם חמאה וסוכר מעל
סופגניות יוגורט מושלמות ומהירות להכנה בציפוי סוכר וקינמון
סופגניות גבינה מטוגנות ומתוקות לכבוד חג החנוכה
הבצק המושלם להכנת פריקסה ביתי - בצק שמרים קל ונוח לעבודה ללחמניות הטוניסאיות המטוגנות והממולאות בכל טוב
מתכון נפלא לחנוכה - דונאטס טעימים (או סופגניות) מבצק נפלא ובציפוי שוקולד בטעמים כמו של המאפייה!
סהרוני סמבוסק חומוס מטוגנים מהמטבח העיראקי הנהדר - טעמים מזרחיים עשירים בבצק מושלם
חטיפי קורנפלקס קלים וטעימים בשילוב חלבה ודבש - משהו קטן ומתוק לאמצע היום כשמתחיל להיות כבר קשה ומייגע
תפוח אדמה שלם עם הקליפה אפוי בתנור על חום גבוה המעניק דימיון לתפוח אדמה שזורקים למדורה בל"ג בעומר - בתוספת יוגורט עם עירית קצוצה, גבינות וטבעות זיתים ירוקים
קרפ צרפתי ביתי מושלם שכיף להתענג עליו כשרוצים משהו מתוק - ניתן למלא בכל מילוי שאוהבים כמו ממרח שוקולד, ריבת חלב ועוד
קראסט מחטיפים ופיצוחים שמתאים מאוד כציפוי טעים למגוון מאכלים וכמתכון לחיסול החמץ לקראת פסח
פרנץ' קרולר - מעדן מהמטבח הצרפתי במיוחד לחנוכה של בצק רבוך מטוגן בשמן עמוק ובציפוי אבקת סוכר ודבש
טיגוניות בצק בשמן עמוק עם סירופ מייפל וסוכריות צבעוניות במיוחד לחנוכה
סופגניות קטנות ומדליקות שהכי כיף להכין לנר הראשון של חנוכה
סופגניות מטוגנות לחנוכה במילוי ריבת תות ובציפוי אבקת סוכר - הסופגניה הכי טעימה בחג המשמין והטעים הזה
קלמארי בתוספת מבחר ירקות ירוקים כמו ברוקולי, אספרגוס, שעועית ירוקה וקישוא - מעדן קל להכנה לחובבי מאכלי הים (לא כשר כמובן)
פנקייק אפוי בתנור בסגנון הולנדי ללא תוספת סוכר שמתאים מאוד לצד ריבות וסירופ מייפל
מעדן מהמטבח הטוניסאי - לחמניות מטוגנות בשמן עמוק שכיף להכין ועוד יותר כיף להתענג עליהן עם מליות שונות ומגוונות לפי הטעם
שבלולי סולת ויוגורט מטוגנים בשמן, טבולים בסירופ סוכר ומעוטרים בפיסטוקים קצוצים