דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
- פרסומת -
- פרסומת -

פיצות

הפיצות, שמקור השראתן הוא מהמעצמה הקולינרית ששמה איטליה, נחשבות לאוכל זמין וזול יחסית, אך טעים מאוד. הפיצות מורכבות מבצק, מגוון גבינות ורסק עגבניות. למרכיבים אלו ניתן להוסיף תוספות כמו זיתים, תירס, עגבניות, פטריות, בצל ועוד. במתכוני הפיצות חשוב שהבצק יהיה פריך וכמו כן, מומלץ לאכול חם מתנור האפייה. על הפיצות ניתן להוסיף תבלינים כמו אורגנו, אבקת שום, זעתר וטבסקו חריף. נשמע פשוט, לא? אז זהו, שלא! יש טכניקה מסוימת של האיטלקים להכנת הפיצות, שכל העולם התאהב בה. פיצה טובה היא פיצה דקה יחסית, המכילה גבינה אמיתית ולא עשויה מתחליפי גבינה. ישנן פיצריות רבות שמוסיפות לפיצות שלהן תחליפי גבינה זולים. אנחנו ממליצים להכין בבית, כך שתשלטו על כל מרכיבי הפיצה.