דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
- פרסומת -

סושי

סושי הינו המתכון היפני הנפוץ ביותר. מתכון הסושי מורכב מאורז, אצות, מגוון ירקות ודגים. את הסושי בדרך כלל טובלים ברוטב סויה או ברוטב טריאקי. לסושי ערך תזונתי רב ונחשב למעדן אסייאתי אמיתי. את הסושי נהוג לאכול במקלות צ`ופסטיק ולעיתים ניתן להבחין ב"סושי בריאות" - סושי מאורז מלא. בנוסף, הסושי הפופולארי ביותר בישראל הוא סושי עם סלמון ואבוקדו. תרבות הסושי התפתחה בישראל פלאים, וכיום ניתן למצוא עשרות מסעדות ברחבי הארץ, המגישות סוגים שונים ומגוונים של סושי עם מבחר רחב של תוספות ומילויים. כמו כן, ניתן למצוא סושי רגיל כשהאצה כמעטפת, וישנו סושי הנקרא Inside Out, כשהאורז כמעטפת לאצה, לדג ולירקות.