גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
שם באנגלית: Vegetarian recipes. רעבים? מוזמנים להתקין את אפליקציית Foods »
סלט פתיתים מושלם עם ירקות כתוספת למנה העיקרית או כמנה בפני עצמה
מנה מעלפת וקלה להכנה שתאמצו אל המטבח שלכם - פסטה מבושלת עם רוטב פטרוזיליה, כוסברה ושום ובתוספת זיתי קלמטה ורצועות פלפל אדום
קוסקוס להכנה מהירה בתנור בתוספת מרק ירקות עשיר וטעים ולצד סלט עגבניות חריף - מנה משגעת של קוסקוס בגרסת פרווה
פשטידת מחמר אישית מהמטבח המרוקאי עם טוויסט קטן שלי של תוספת פטריות ואפויה במנג'טים (מעין "מאפינס מחמר")
פשטידות ברוקולי אישיות וקלות להכנה עם גבינת מוצרלה, בצל ופלפל אדום
פשטידות זיתים אישיות עם פטריות וגבינות שמאוד מתאימות לארוחת הערב
פסטה פנה ברוטב עגבניות מוקרמת בתערובת 3 גבינות - מנה שנמצאת אצלי קבוע על השולחן בחג השבועות ולא רק
המילה היחידה שיכולה לתאר את הפתיתים האלה היא שלמות - קבלו מתכון לפתיתים חלומיים וטעימים במיוחד
סלט חסה קל ומהיר להכנה בתוספת בצל וצנוניות בתיבול של שמן זית ולימון
זיווה ביתית במילוי גבינות וזיתים, לצד ביצה קשה, רסק עגבניות וחמוצים - מנה סופר טעימה וקלה להכנה שמתאימה לשבת בבוקר
מרק חרירה משגע מהמטבח המרוקאי שמתאים בול לימים הקרירים (ולא רק). לפניכם גרסת הפרווה למרק שיוצאת לא פחות טעימה מהגרסא הבשרית
סלט קולסלאו קל להכנה ב- 10 דקות עבודה - חובה על שולחן הסלטים ומשדרג כל ארוחה
סלט חצילים פיקנטי בנוסח מרוקאי מושלם שאני אישית לא מוותרת עליו בשולחן השבת שלי
פסטה קלה להכנה ברוטב ירוק של תרד, פטרוזיליה, כוסברה ושום
מתכון קליל וטעים ברמות לתפוחי אדמה בתנור עם מעט תבלון ומלא שמן זית וקשקבל - מנה נהדרת כתוספת לארוחה או כנשנוש עם סלט כייפי בצד, או סתם לזלול את זה בהנאה ישר מהתבנית
כמה פשוט - ככה טעים… שעועית ירוקה ברוטב טריאקי וסויה בעיטור שומשום - תוספת טעימה וקלה במיוחד לכל ארוחה
סלט כרוב מושלם ברוטב סויה וחומץ ובתוספת פקאנים מקורמלים בסוכר חום - סלט מטורף של חברתי המהממת עדי מגן וונמן
מנת חומוס פול ביתית וטעימה במיוחד לארוחת שבת בבוקר - מי צריך בכלל ללכת לחומוסייה בשביל להתפנק עם חומוס פול כמו שצריך?
התבשיל האהוב עליי - תבשיל דלעת הודי מושלם ברוטב חמוץ-מתוק-חריף שתמיד כיף לאכול - הוא תבשיל בריא, משביע ומושלם לצמחוניים. התבשיל הולך נהדר עם אורז לבן, פשוט וקל להכנה
דאל הודי הוא מרק עדשים מהמטבח ההודי העשיר שאותו אוכלים במשך כל השנה - מדובר על מרק עדשים כתומות בריא עם טעם ממכר. בכל יום חמישי סבתא היתה מכינה לנו דאל ומגישה בצד אורז לבן. בהודו אוכלים דאל בכל...
צ'אנה דאל, המכונה גם פיאלי (כפי שסבתי נהגה לקרוא לו), הוא תבשיל הודי מסורתי מושלם עם גרגירי חומוס, תפוחי אדמה ותמרינדי
באג'יה (או באג'י) היא מנת פתיחה שסבתי נהגה להכין בשבתות ובחגים - מעין פלאפל הודי (או לביבות בצל מטוגנות) פיקנטי עם קמח חומוס, פלפל חריף, כוסברה והרבה תבלינים ארומטיים
צ'פאטי הודי קל להכנה משילוב של קמח מלא עם קמח לבן רגיל - בריא, טעים, מהיר וכזה שבהודו אוכלים כל יום
קארי ירקות הודי הוא מתכון הודי אולטימטיבי שמתאים למי שאוהב לאכול כמוני (: המתכון מתאים גם לצמחוניים, גם לטבעוניים ובעצם לכולם! רק לשם העיקרון, אסביר את משמעות השם קארי. קארי זוהי מילה נרדפת לתבשיל....