גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | ערוצי תוכן | » | בריאות | » | על מזונות ומשקאות | » | 5 הכריכים השווים ביותר להכנה ביתית |
כשאנחנו מחפשים משהו טעים לאכול ולהתפנק עליו - אחד המאכלים שישר עולים לנו לראש הוא כריך עסיסי ועשיר בטעמים, כזה שאי אפשר לעמוד בפניו. הכריך יכול להתאים לארוחת בוקר, צהריים וערב, ובדרך כלל הכנתו קלה יחסית. בכתבה זו נסקור לפניכם 5 כריכים שאנחנו מאוד אוהבים להכין - אנחנו בטוחים שלא תתאכזבו וממליצים עליהם בחום. בואו נצא לדרך.
מעדני יחיעם, 31.03.2017, תוכן שיווקי
אז... איזה כריך אתם הכי אוהבים?
הפופולארי והאהוב ביותר: כריך קורנדביף מושלם בבאגט כפריכריך קורנדביף למעשה מורכב מפרוסות חזה בקר מתובלות, ונחשב לאחד הכריכים הבשריים הפופולאריים בעולם. אנחנו ממליצים על פרוסות הקורנדביף של יחיעם - מעדן מחזה בקר שלם המתובל בנדיבות בתערובת תבלינים בסגנון אמריקאי. מדובר על אריזת 180 גרם מסדרת הפרימיום של החברה, והיא למעשה מעניקה פיתרון נהדר לכריך הקורנדביף המושלם. קבלו את כריך הקורנדביף האמריקאי המושלם: המצרכים:
אופן ההכנה:
טוסט שהוא חלום: טוסט חלומי עם גבינת חלומיאמנם מדובר על גבינה שמנה מאוד יחסית שרבים חוששים לצרוך ממנה הרבה, אך כשצורכים ממנה כמעט ולא יכולים להפסיק לאחר מכן. אנחנו מדברים על גבינת חלומי כמובן, ובמקום להכין כריך רגיל עם הגבינה הנהדרת הזו - למה שלא תניחו אותה בטוסטר? לפני הכנסת הכריך אל הטוסטר. הנה כמה טריקים שכדאי לכם לאמץ על מנת להכין טוסט גבינת חלומי מושלם:
כריך שמתאים לצהריים: קבבוני דגים בג'בטהאם אתם גם אוהבים כריכים וגם אוהבים דגים - תוכלו לשלב בין השניים על ידי כך שתכינו קציצות דגים שאפשר להכניס לתוך הכריך! אנחנו אוהבים את קציצות הדגים שלנו בתיבול מינימליסטי, מכיוון שהן מקבלות את כל הטעמים משאר המרכיבים בכריך. אגב, תוכלו לוותר על הטיגון ולאפות את קציצות הדגים במקום (זהירות לא לייבש יתר על המידה). אז איך מכינים?
בינינו, אין על סנדוויץ' פסטרמה טעים עם ירקות
בריאות לארוחת הבוקר: כריך משולש הבריאותאם אתם הולכים על כריך מזין - תדאגו שהלחם יהיה מקמח מלא/שיפון והוסיפו לו טעם ייחודי ומרגש עם ממרח גזר מרוקאי, קל ובריא להכנה: המצרכים לכריך:
המצרכים לממרח גזר מרוקאי:
הכנת הממרח:
הרכבת הכריך:
שילוב טעמים מנצח: שילוב של דג מעושן וגבינת שמנתאחד הכריכים הכי אהובים בארוחת הבוקר. את הכריך הזה אנחנו מאוד אוהבים לאכול עם ג'בטה איטלקית, פרוסות דג סלמון מעושן וגבינת שמנת בתוספת עשבי תיבול עם אחוזי שומן גבוהים (בכריך הזה אנחנו מתפנקים עד הסוף). אז איך מכינים?
אם לא מגישים את הכריך הזה בגן העדן - אז מה מגישים שם למעלה? לסיכומו של כריךישנם סוגים רבים מאוד של כריכים שווים וטעימים - אנחנו פירטנו כאן 5 כאלו שאנחנו אוהבים במיוחד. ההמלצות הכלליות שלנו לגבי כל כריך הן להשקיע בסוג הלחם עצמו (מרכיב חשוב ביותר בכריך), בממרחים וברטבים שמעניקים את הטעם למרכיב העיקרי בכריך ובירקות הטריים שבדרך כלל מתווספים לכריך. ככלל, כמעט עם כל כריך רצוי להגיש בצד ירקות חתוכים שתורמים תמיד לבריאות. בתיאבון! הכתבה בשיתוף מעדני יחיעם - נקניק בוטיק. |