אבקת סוכר היא בעצם סוכר שנטחן עד לכדי אבקה. אבקת הסוכר מתוקה ומשמשת בעיקר לציפוי ועיטור מאפים ועוגות.
במידה ותהיתם האם ישנו הבדל בין סוכר רגיל לאבקת הסוכר - התשובה שלילית. משתמשים באבקת סוכר כשיש צורך בהמסת הסוכר. כמו כן, עדיף שלא לצרוך הרבה ממנה, כשכמעט בכל מוצר שאנו אוכלים יש כמות מסויימת של סוכר, הידוע כגורם להשמנה וככזה שאינו תורם מבחינה תזונתית.
מאפה מוכר ונפוץ המצופה באבקת סוכר הוא הסופגניה המתוקה של חג החנוכה. מאפים נוספים המצופים באבקת סוכר הם לביבות, אוזני המן, פנקייקס וכו'.
|
|
חפש מוצרים ומאכלים שמכילים אבקת סוכר.
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.