|
קהל יעד וסוגי מאכלים |
|
אוכל ישראלי בריא, של קיבוץ הגלויות מכל קצוות תבל. |
|
מטבח מועדף |
|
תאילנדי, לא סושי, אלא בעיקר מוקפצים - אוכל מאד בריא :) |
|
שפים שאני מעריצה |
|
צחי בוקששתר, משה שגב מיקי שמו הקונדיטור :) |
|
הכלי הכי שימושי במטבח שלי |
|
מחבט, או סיר טפלון או קרמי. |
|
מה שאני הכי אוהבת לבשל |
|
הכל. |
|
זכרון ילדות |
|
האכילו אותי בכח כבד והקאתי אותו, לא אוכלת חלקים פנימיים. |
|
פעילויות ושירותים עיקריים |
|
מתנדבת במתנס בינימינה, שוחה כל יום קילומטר וחצי. |
|
אני מאמין |
|
נחמד להיות חשוב, אך חשוב להיות נחמד :) |
|
מידע נוסף |
|
שיהיה ערב לכולנו לחיך. |
|
התמחות
עבדתי כאחראית על האוכל הדיאטטי בקיבוץ בצפון.
איזורי פעילות
מבשלת להנאתי בבית, בעיקר לשבת. מצא עוד בלוגרי אוכל בכל הארץ
פרטים להתקשרות
כתובת:
פרדס חנה | מפה »