אני קונדיטורית במקצועי, למדתי בתדמור קורס קונדיטוריה מורחב וקיבלתי תעודת הצטיינות, אך גם אוכל ובישולים הוא חלק ממני, כך שעבדתי גם בתור טבחית בביתי קפה, ומסעדות. בהמשך דרכי עברתי השתלמויות וקורסים בארץ ובחו"ל, עשיתי סדנאות של עיצוב מוסים ושוקולד, קורס שוקולד ועיצוב פרלינים בגרמניה.
קהל יעד וסוגי מאכלים
כולם.
פעילויות ושירותים עיקריים
עוגות מעוצבות מבצק סוכר.
אני מאמין
ביכולת של האנשים להצליח כשרוצים.
מטבח מועדף
בשרי, ארגנטינאים תמיד מעדיפים בשר.
מקום עבודה נוכחי
בעלת עסק עצמאי בשם DVASH.
שפים שאני מעריץ
חיים כהן, אהרוני, שאול בן אדרת, צביה אברהם, וחבר ושף יקר עוזי בר.
הכלי הכי שימושי במטבח שלי
סכינים ומיקסר.
מה שאני הכי אוהבת לבשל
אוכל לשבת, לחמים ועוגות.
זכרון ילדות
סבתא שלי, שהיא חלק בלתי נפרד ממני לכל אורך הדרך, מכלום הייתה מכינה אוכל כל כך טעים, עד שלא נשאר פירור אחד בצלחת.