את דרכי המקצועית התחלתי בלימוד מעמיק של אומנות הבישול בבית הספר לבישול גבוה "בישולים" בו התמחיתי בבישול גורמה - עילי צרפתי. לאחר סיום הלימודים עבדתי במסעדה הוטל מונטיפיורי. כמו כן השתתפתי בסדנאות אומן בצרפת איטליה ובתאילנד.
הקפדה מלאה ללא פשרות על חומרי גלם איכותיים, לא לעגל פינות.
התמחות
אני מתמחה בהפקת חווית גורמה פרטית - אירוע בוטיק ייחודי המעוצב בסגנון אישי. מתמחה בשילוב הטעמים המגיעים מהמטבח האיטלקי וספרדי עם זה הצרפתי. כל זה בהקפדה מלאה ללא פשרות על חומרי גלם איכותיים שמקורם באזור שפלת יהודה. האני מאמין שלי בבישול הוא שילובים מקוריים של מרכיבים מקומיים אותנטיים וטריים ביחד עם בישול מוקפד ואיכותי היוצרים את המטבח שלי - מטבח ים תיכוני גורמה עכשווי. מקיימת סדנאות בישול בקבוצות קטנות לפרטיים ולקבוצות.