גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | אנשי מקצוע | » | שפים וטבחים | » | רועי טלמור |
קצת על עצמימבחינתי המטבח הוא לא רק מקום לבשל או לאכול בו, אלא זהו מקום לחיות בו. אולי אתם חושבים שזו קלישאה נוראית אבל בשבילי המטבח הוא באמת לב ליבו של הבית. לא משנה אם יש לי זמן פנוי ואני יכול לבשל לאט וברוגע, או שאין לי זמן ואני צריך לבשל ארוחות מהירות. אם אני במטבח אז אני מאושר. מטבח מועדףערבי גלילי וים תיכוני. סוגי מאכליםגורמה פשוט ומהיר. מקום עבודה נוכחיפורט קפה בנמל קיסריה, טלמור יעוץ והדרכה קולינרי. שפים שאני מעריץגורדון רמזי, ג'יימי אוליבר וכמובן המורים שלי מבית הספר לבישול. הכלי הכי שימושי במטבח שליקערות הנירוסטה, המיקסר וכמובן הבייבי שלי - סכין השף האישית. פעילויות ושירותים עיקרייםיעוץ והדרכה קולינרי למסעדות ובתי קפה. מה שאני הכי אוהב לבשלבשרים - אני עדיין מנסה ליצור את הסטייק המושלם. זיכרון ילדותארוחות שבת בצהריים אצל סבתא ואת סירי הבישול שכבר לא ניתן למצוא אותם יותר, שספגו טעמים מכל מאכל שבושל בסיר. אני מאמיןאין דרך בישול אחת כמו שאין דרך חיים אחת, ומבחינתי גם אין דבר כזה יותר מדי אוכל. אני אוהב לחשוב על אוכל, אני נהנה לאכול ואני אוהב למצוא את המאכל שיפתור את הבעיה/מצב הרוח של אותו הרגע הנתון. |
טבעוני, בשר, בישול בוואקום, מנות פתיח.
קיסריה, אזור השרון. מצא עוד שפים בקיסריה והסביבה
אתר הבית: chefroy.weebly.com
טלפונים: