גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | אנשי מקצוע | » | שפים וטבחים | » | ענבר דויטש |
שמי ענבר, אני שפית עם ניסיון במסעדות הטובות של תל אביב (אורקה, כרמלה בנחלה, אורנה ואלה, גיליס ואחרות), אבל אני מעדיפה את ההגדרה טבחית, כלומר מישהי שפשוט אוהבת לבשל לאחרים. המטבח של ענבר מעניק שירות אישי ומיוחד, שמחבר בין מסעדות הגורמה של תל אביב למטבח של אמא, שמתאפיין בבישול בריא, ללא טיגון, ללא חמאה או שמנת, ללא אבקות מרק. בישול שמספק תחליפים בריאים, דגנים מלאים וסוכר חום, מסופק מדי יום, טרי מאוד ומלא אהבה.
קצת על עצמיאוכל הוא אהבת חיי: לאכול, לבשל, לדבר על זה. הבישול הבריא הגיע ממקום של צורך. כמה מחבריי הקרובים נזקקו לתפריט מיוחד, עם המון איסורים: ללא גלוטן, ללא סוכר, ללא טיגון, עם דגנים מלאים בלבד ועוד. הם זעקו לעזרה, ואני החלטתי לקחת על עצמי את האתגר: חקרתי, בישלתי, בדקתי וגיבשתי סדרה של מתכונים מותאמים לדיאטות המיוחדות, במטרה לחסוך לחברים שלי זמן, אבל גם לפנק אותם מאוד. מטבח מועדףרק תנו לי לאכול ואני שם. קהל יעד וסוגי מאכליםאנשים שאוהבים אוכל וחשוב להם שהוא יהיה בריא. מקום עבודה נוכחיהמטבח של ענבר. שפים שאני מעריצהיונתן רושפלד. הכלי הכי שימושי במטבח שליאוסף הסכינים המובחר שלי. פעילויות ושירותים עיקרייםאירועים פרטיים בבית, טקסים, אירועים ו"הרמת כוסית" במשרד, ארוחת צהריים עסקית, גם לאורחים מחו"ל, ארוחת שישי משודרגת לכל המשפחה. אני מאמיןאני מאמינה שאם אנחנו אוכלים טוב, אנחנו גם מרגישים טוב. |
בישול ביתי בריא.
רמת השרון, הרצליה, תל אביב, הוד השרון, כפר סבא, רעננה והסביבה. מצא עוד שפים באזור השרון והסביבה
אתר הבית: www.facebook.com
טלפונים: