גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | אנשי מקצוע | » | בלוגרים | » | דפנה מיכאל |
החיבור שלי למטבח החל מאז שאני זוכרת את עצמי בגיל 5 בערך, מערבבת, עוזרת ומתעניינת בכל מה שקשור לבישול ואפייה. במשך השנים צברתי ניסיון, אספתי מתכונים ובעיקר בישלתי ואפיתי למשפחתי הקרובה והרחבה. אני משתדלת לבשל בישול בריא ומזין יותר - אבל שיהיה טעים. זה בהחלט אפשרי, אפילו בעוגות אפשר ורצוי להוריד את כמויות הסוכר והשומן ועדיין להינות, כי בעיניי אוכל הוא אחד ההנאות הגדולות בחיים!
קצת על עצמיעבודתי העיקרית - מנהלת חנות בגדים לנשים בפ"ת. מטבח מועדףמטבח ישראלי, גם מזרח ומערב - אני בת לאב רומני ואם טריפוליטאית, כך שיש גם וגם. סוגי מאכלים מועדפיםבישולים ביתיים, אפייה, מתכוני בריאות למיניהם, גם בלחמים, בעוגות ועוגיות. שפים שאני מעריצהחיים כהן, ישראל אהרוני. הכלי הכי שימושי במטבח שליבלנדר ידני. מה שאני הכי אוהבת לבשלמרקים בחורף, ממולאים, עוגות, עוגיות, תוספות, מוקפצים, פשטידות, אוכל חגיגי לחג - בדרך כלל אני המבשלת העיקרית. זיכרון ילדותאני חוזרת מבית הספר בגיל 6 והתפקיד שלי כמעט כל יום הוא לבשל תוספת (אורז, פירה וכו') לתבשיל שאמי הייתה מכינה בבוקר, וגם לקלף את החציל השרוף ולהכין סלט חצילים רומני עם בצל ושמן או מיונז. אני מאמיןאין כמו אוכל של בית! |
אתר הבית: matanot-ktanot.co.il
שמי דפנה מיכאל, נשואה לגיל ואמא ל- 4 בנים נפלאים. אוהבת לשיר ואוהבת את המטבח. אהבתי לבישול ואפייה החלה ממש מגיל קטן, תמיד במטבח בין הסירים של אמא וסבתא. בספר המתכונים שלי תמצאו מתכונים פשוטים להכנה טעימים ומגוונים ממזרח... אל אוהבת את המטבח »