גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | אנשי מקצוע | » | בלוגרים | » | מיכל דינר |
קצת על עצמינשואה + 2, עובדת בהייטק ואוהבת לבשל אוכל לי ולמשפחתי, חלק גדול מהבישולים הוא ללא גלוטן עקב ציליאק במשפחה ורגישות לגלוטן אצלי, מה שמאתגר אותי עוד יותר. מטבח מועדףאני מגיעה מהמטבח הפולני, ומוסיפה לו אלמנטים מכל מקום אפשרי. סוגי מאכלים מועדפיםמוקפצים, סלטים, פשטידות ולביבות. שפים שאני מעריצהעינת שגיא, אורי שביט, נטלי הולדינג, אבי ז'אן לוי. הכלי הכי שימושי במטבח שלימחבת נון-סטיק טובה, מעולה להקפצות וקלה לניקוי. מה שאני הכי אוהבת לבשלמוקפצים עם המון ירקות. זיכרון ילדותפשטידת קוגל שסבתי הייתה מכינה, מקווה להכין אותה גם יום אחד בגרסה טבעונית ללא גלוטן. אני מאמיןכשמבשלים באהבה, מקבלים אותה חזרה כפליים. |
אוכל טבעוני, בריא וקל להכנה.
כפר יונה. מצא עוד בלוגרי אוכל בנתניה והסביבה
אתר הבית: www.facebook.com
שמי מיכל דינר, נשואה ואם לשניים, מבשלת אוכל טבעוני, קל, בריא וטעים. את היצירתיות בבישוליי גיליתי כשנחשפתי לעולם הטבעוני. התאהבתי בבישול שאינו פוגע או מנצל אף יצור חי, וגורם עונג לכל מי שטועם ורואה. אני אוהבת לבשל בעיקר... אל טבעוני טעים וקל »