גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | אנשי מקצוע | » | שפים וטבחים | » | בת-חן דיאמנט |
שמי בת-חן ואני חיה ונושמת את העולם המופלא של בישול ואפייה. את האהבה והתשוקה שלי לבישול ואפייה מימשתי והפכתי למקצוע במסגרת לימודי באקדמיה לבישול צרפתי בניו-יורק, והתמחיתי במסעדות שף בעולם. אני מזמינה אתכם ללמוד, לטעום ולחוות את הטכניקות ורזי האפייה והבישול בסדנאות שלי (פייסבוק "בת-חן סטודיו לבישול ואפייה").
התמחות
מטבח מועדףארץ ישראלי, צרפתי, אסייאתי. מקום עבודה נוכחיבת-חן סטודיו לבישול ואפייה - שפית ובעלים. שפים שאני מעריצהדניאל בולו. הכלי הכי שימושי במטבח שלימיקסר קנווד מייג'ור חצי תעשייתי. מה שאני הכי אוהבת לבשלפוקצ'ות, פיצות, לחמניות, עוגות שמרים, עוגיות, סושי ואוכל אסייאתי. סוגי מאכלים מועדפיםבצקים מלוחים ומתוקים, וירקות. זכרון ילדותסבתא שלי אידה ז"ל בישלה אוכל מדהים שלא ניתן לשחזר אותו. הטעם עדיין נשאר לי בפה. אני מאמיןלהעביר את התשוקה והידע שלי באהבה גדולה דרך סדנאות בישול ואפייה ולהתאים זאת לכל אחד. מידע נוסףלסדנאות בישול ואפייה שאני מעבירה צרו קשר בדף הפייסבוק שלי: "בת-חן סטודיו לבישול ואפייה". |
מושב עין ורד. מצא עוד שפים באזור השרון והסביבה
אתר הבית: www.facebook.com
טלפונים:
כתובת: מושב עין ורד, התפוז | מפה »
מיקוד: 4069600
שמי בת-חן ואני שפית במקצועי. אני חושבת על אוכל 24 שעות ביממה, קוראת ספרי בישול, רואה תוכניות בישול, קונה בשווקים ומסתובבת במאפיות ומעדניות בארץ ובעולם. בקיצור, אוכל עושה לי את זה ובגדול! שמחה לחלוק אתכם את האהבה שלי... אל טעים ומיוחד »