גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | אנשי מקצוע | » | שפים וטבחים | » | בר ברקו |
קצת על עצמיאחרי כמה שנים של עשייה הגעתי ללוס אנג'לס והחלטתי להרים את הכפפה ולהתחיל לספק עוגות, קינוחים ומאפים לקהילה בלוס אנג'לס, תוך הקפדה על בחירת הסגנון, תהליכי האפייה, שימוש בחומרי גלם מהשורה הראשונה והקפדה על הפרטים הקטנים שיוצרים קינוח מושלם. אחרי ארבע שנים בארה׳׳ב חזרתי לארץ ועכשיו אני כאן. מספר פעמים בשנה אני משתתפת בתערוכות והשתלמויות מיוחדות בארץ ובעולם כדי להתעדכן במגמות הקולינאריות, מוצרים, חומרים וסגנונות הגשה חדשים. במסגרת תהליך הבראת התזונה היומיומית שלי, התחלתי לחקור את עניין הקינוחים הטבעיים, תוך שמירה על טעמים מעניינים, טקסטורות מרובות ושמירה על הערכים התזונתיים. מטבח מועדףים תיכוני, צרפתי ואסיאתי. קהל יעדכל מי שיש לו חיוך מתענג כשהוא אוכל קינוח שלי. זכרון ילדותתמיד הייתי זו שהתנדבה להביא עוגות לכיתה. גם כשהייתי הולכת לחברות, הן רצו לשחק בבובות ואילו אני העדפתי להיות עם אמא שלהן במטבח. אני מאמיןאין תחליף לאיכות! |
עוגות קינוח וקינוחי כוסות.