|
מלכתחילה ייועד הבלוג לתעד ולהעלות על הכתב את המתכונים המקוריים שלי שמבוססים בעיקר על ערכים תזונתיים והתאמה לצרכים מיוחדים: צליאק, סוכרת, קרוהן, קולייטיס, כולסטרול, דיאטת קנדידה, רגישות ללקטוז, ביצים וכו'. לאור הפניות הרבות, הבנתי כי המצוקה הקולינרית הגדולה ביותר קיימת בקרב אוכלוסיית חולי הצליאק, זו הסיבה שבחרתי להתמקד בפיתוח מתכונים לאפייה ללא גלוטן ובעצם פירסומם, לנסות למזער את הבעיה. יחד עם זאת, אני ממשיכה במקביל לפתח ולפרסם מתכונים ייעודיים לכלל המוגבלויות דלעיל. כל המתכונים מנוסים מספר פעמים טרם פרסומם ורק לאחר צבירת ביקורות טעם מגוונות המשבחות את התוצאה – המתכון זוכה לפרסום.
על אף הפירוט והדיוק המקסימליים שיביאו להצלחתכם בהכנה, עזרתי מוצעת לכל פנייה ושאלה בנושא תחליפים, מצרכים ושאלות אחרות המתעוררות לפני או תוך כדי העשייה.
|
|
פרטים להתקשרות
אתר הבית: blog.tapuz.co.il