אני מכין אוכל על בסיס טבעי ללא חומרים משמרים, לא מעובד או מתועש. אוכל שמתאים למי שרוצה להוריד במשקל לאנשים עם בעיות כמו כולסטרול גבוה, צליאק, או בעיות אחרות וכמובן למי שאין זמן לבשל ורוצה לאכול בריא יותר.
חייתי בארה"ב 8 שנים ושם התמחתי בבישול ותזונה טבעית. עבדתי ברשת המזון האורגני Whole Foods Market בתור שף של מחלקת אוכל מוכן. היום אני מכין אוכל בריא לאנשים ומלמד סדנאות של בישול בריא.
אני מאוד מתחבר לאוכל שקרוב לטבע שלא עובד ונשמר בפשטות שלו.
אני מאמין
מאוד מאמין במניעה והקפדה תזונתית עם שילוב של ספורט, ניקוי ושחרור מתחים.
קהל יעד וסוגי מאכלים
משפחות שאין להם זמן לבשל ורוצות להרגיש בריא, קבוצות שמעונינות בסדנאות בישול בריא, מסיבות פרטיות וימי הולדת.
אני מכין מאכלים על בסיס ירקות, פירות, דגנים וקטניות, תבשילי ירקות, טופו ומוצרי סויה, פסטות, מרקים וסלטים.
מקום עבודה נוכחי
מבשל למשפחות ויחידים מאזור השרון והמרכז.
מטבח מועדף
ישראלי, אסיאתי.
הכלי הכי שימושי במטבח שלי
מעבד מזון.
מה שאני הכי אוהב לבשל
אני אוהב להכין טארט פירות ללא אפייה. עוגה מ-4 שכבות של שילוב טעמים מדהים וייחודי ללא אפייה.
פעילויות ושירותים עיקריים
סדנאות בישול בריא הכנת אוכל על בסיס שבועי למשפחות ויחידים.
התמחות
בישול צמחוני וטבעוני, אוכל חי לא מבושל - Raw food.