עם עבר כל כך גדול במלונאות ומסעדות למרות הגיל הצעיר, הצלחתי להרשים המון שפים. אוהב לבשל, התענוג שלי הוא לתת יד חופשית לעבודה ולא להיות מוגבל בתפריט. בחור שמאמין בעצמו ומאמין בדרך שלו. אני אוהב אנשים ואוהב לפנק אותם. כאשר אני מבשל ואנשים נהנים אני מרגיש אושר רב.
אני מאמין
שדרך האוכל אתה יכול להיות אומן.
קהל יעד וסוגי מאכלים
דרוזים.
מקום עבודה נוכחי
מלון יערות הכרמל.
מטבח מועדף
מטבח חם, בישולים ובטח על האש.
שפים שאני מעריץ
אמיר כלפון, אלפרדו רוסו וסטפן.
הכלי הכי שימושי במטבח
סכין וסיר.
מה שאני הכי אוהב לבשל
כבש שלם ממולא באורז וצנובר עם רוטב של יוגורט עיזים חם.
זכרון ילדות
הפיתה עם לבנה על התנור באמצע חורף וכל המשפחה מסביב.
פעילויות ושירותים עיקריים
אני כרגע עובד במלון יערות הכרמל ובונה תפריטים של בתי קפה אצלנו בכפר ועובד על ספר אישי שהוא כולו מתכונים דרוזים. העצה שלי לכל הטבחים לא להישאר תקועים תמיד ללמוד ולהאמין שבסוף תשב במקום השף.
מידע נוסף
חכו לספר מתכונים דרוזים של כל הסבתות ובטח מתכונים שלי.