טאבולה עדשים עישבי תבלין ושמן אבוקדו מרכיבים: 1 כוס עדשים שחורות מבושלות במים ומסוננות 1 עגבנייה חתוכה לקוביות קטנות צרור עלי נענע טריים 2 צרורות עלי פטרוזיליה טריים חצי בצל אדום קלוף וקצוץ מיץ מלימון גדול 6 כפות ?Avocadoil כפית מלח חצי כפית פלפל שחור גרוס אופן ההכנה: קוצצים היטב את הפטרוזיליה והנענע ומעבירים אותן לקערה. מוסיפים את יתר המרכיבים ומתבלים. מעבירים לצלחת ומגישים. אפשר גם להוסיף צנוברים, שקדים, אגוזי לוז או פיסטוקים קלויים לסלט.? טיפ מהשף: ניתן להחליף ולהוסיף עשבי תבלין שונים כמו כוסברה, טרגון או שמיר לפי טעמכם.
|