אוהב עוגות עם פירות, וזו אחד האהובות אליי
לעוגה:
4 ביצים.
2 שמנת מתוקה (500ml)
1.5 כוסות סוכר
2.5 כוסות קמח תופח
2 כפות אינסטנד פודינג וניל.
לפירות:
2 אפרסקים לבנים.
3 שזיפים סנטה רוזה.
3 כפות סוכר
לפירורים:
100 גרם חמאה קרה קוביות.
1 כוס קמח.
3/4 כוס סוכר.
איך מכינים:
מחממים תנור ל180 מעלות. פרוסות עבות של פירות להניח בקערה ולפזר מעליהם את הסוכר. להכניס לתנור ל- 15 דקות.
הכנת הפירורים הפריכים: חמאה+קמח+הסוכר להכנים למעבד מזון ולעבד בפולסים עד לקבלת פירורים גסים.
בקערה לערבב את הביצים+שמנת+סוכר, להוסיף את הקמח+הפודינג ולבחוש עד לקבלת מרקם אחיד.
למזוג לשתי תבניות האהוהות אליכם, לפזר את פירורי הבצק מלמעלה ולאפות כ- 35 דקות עד שקיסם יוצא יבש.
לקוח מאתר של מכללת השף :
http://www.hashef.co.il