נתקלתי באירוע שהייתי בו לא מזמן בקייטרינג חלבי. לא ידעתי בכלל שיש דבר כזה ולא נפל לי האסימון שכל האוכל הוא חלבי עד לאמצע האירוע.
אני חייב להגיד שכל הסטיגמות שלי על אוכל חלבי או אירועים באווירה חלבית/צמחונית נו?פ?צו? באותו אירוע בסוף שבוע שעבר.
הייתי בבר מצווה בירושלים של הבן של חבר טוב שלי. כמובן שהכל היה סבבה והכי חשוב שהיה מזג אוויר נעים מהרגיל, אני ממש אוהב את הסתיו הרענן הזה.
אבל האוכל, האוכל!
תקשיבו, אני בן אדם בשרי בדמי, אני אוהב את הסטייק שלי חצי דם חצי בשר. ככה אני.
לא הייתי יכול לנחש לעולם שהיה רק אוכל חלבי וצמחוני באירוע הזה. בהתחלה חיפשתי את המנה הבשרית הזאת אבל אחרי הצלחת הראשונה שהעמסתי לעצמי לא הרגשתי את הצורך במנה בשרית, פשוט התענגתי על הטעמים שקפצו לי בפה אחרי כל ביס. פשוט חגיגה של טעמים.
הרגשתי את הצורך לגשת למנהל האירוע שהיה שם ולשאול אותו אם זה רק אוכל חלבי וכך עשיתי. הוא השיב לי שמדובר בקייטרינג חלבי כשר ושזאת ההתמחות שלהם כבר 12 שנה. אני חייב לציין שלגבי ההתמחות של 12 שנה לא היה צורך להתווכח, היה אוכל מעולה.
הבטחתי לעצמי שאני יפרסם בתיאור מירבי את החגיגה שהלכה לי שם על הלשון ושאני אתן גם מילה טובה על הקייטרינג.
מדובר בקייטרינג בשם "דואט". הבנתי שהם ממוקמים במודיעין וששתי המנהלות הם תותחיות בתחום.
למי שמחפש משהו חדש על הלשון ורוצה לאתגר את האירוע שלו בטעמים חדשים, ממליץ בחום על הקייטרינג הזה.
אני שוקל בעצמי לעשות את בר המצווה לבן שלי בעוד שנה וחצי עם הקייטרינג הזה.
זה דף הבית שלהם שאני מצאתי באינטרנט
http://www.duet-catering.com/תגידו לי מה אתם חושבים ואם עוד מישהו עבר חוויה דומה לשלי אתם מוזמנים לשתף.