שלום שלומי, ההבדל בין פתיתי שיבולת שועל לסובין שיבולת שועל הוא קודם כל ברמת העיבוד של השיבולת עצמה. הסובין מעובד יותר והוא נעשה מהקליפה של השיבולת הוא מכיל רמה גבוה מאוד של סיבים תזונתיים שבשימוש לאורך זמן יכול לגרום לחסרים תזונתיים. פתיתי השיבולת במידה ואינם נקנים טחונים אלא מלאים מכילים את כל השכבות של הדגן ולא רק את הקליפה ומכאן שהם מכילים גם ויטמינים ומינרלים בנוסף לסיבים. סיבים קיימים בשפע במזון כאשר התזונה מאוזנת לכן אם מדובר על איזה מוצר עדיף לצרוך , עדיף את השיבולת שועל המלאה ולא את הסובין . בברכה דפנה ריכטר, נטורופתית
|