דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
לביבות כתומות בתנור
לביבות כתומות בתנור
יותר בריא לאפות את הלביבות, צילום: זוהר שפיגל

מצרכים למתכון

14 מנות/יחידות, 41 גרם למנה\יחידה (12-15 לביבות כתומות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מקלפים ומגררים את הירקות.
  • 2 מוסיפים את השמן, הקמח, הביצה והתבלינים.
  • 3 מערבבים הכל ביחד.
  • 4 מחממים תנור ל- 180-200 מעלות.
  • 5 משמנים תבנית (או שמים נייר אפייה) ואופים כ- 25 דקות, עד שהלביבות מזהיבות מעט.
  • 6 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות סיגלית פז

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)45109
חלבונים (גרם)1.36 3.3
פחמימות (גרם)718
מתוכן סוכרים (גרם)1.38 3.35
שומנים (גרם)1.18 2.86
מתוכם שומן רווי (גרם)0.26 0.63
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)18.07 43.69
נתרן (מ"ג)99.44240.45
סיבים תזונתיים (גרם)0.88 2.14
מים (גרם)30.5173.77
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)208.11503.19
ויטמין B (מ"ג)0.892.14
ויטמין B1 (מ"ג)0.030.08
ויטמין B2 (מ"ג)0.040.1
ויטמין B3 (מ"ג)0.431.03
ויטמין B5 (מ"ג)0.280.68
ויטמין B6 (מ"ג)0.10.23
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)5.3412.92
ויטמין B12 (מק"ג)0.040.1
ויטמין C (מ"ג)4.510.87
ויטמין D (מק"ג)0.10.24
ויטמין E (מ"ג)0.240.57
ויטמין K (מק"ג)1.553.76
סידן (מ"ג)11.1526.95
ברזל (מ"ג)0.260.63
מגנזיום (מ"ג)8.1519.7
זרחן (מ"ג)25.4961.63
אבץ (מ"ג)0.160.38
אשלגן (מ"ג)137.97333.59
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.110.28
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.10.23
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.180.43
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.170.4

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.2% 10.9% 12.6% 68.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.13 (0.15 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.