דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגת גבינה עם ממתיק טבעי

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 103 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לערבב את קמח השקדים והחמאה, ולאחד לגוש בצק אחד.
  • 2 להניח את הבצק על תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ, להדק על כל דפנות התבנית ולהכניס לקירור במקפיא.
  • 3 לערבב הגבינה והביצים עם יתר המצרכים ולצקת על תחתית השקדים.
  • 4 לאפות בתנור בחום של כ- 170 מעלות למשך 25 דקות או עד שהגבינה מתקשה, ולא לפתוח את דלת התנור בכדי למנוע צניחה של העוגה.
  • 5 לערבב את השמנת החמוצה עם יתר מרכיבי הציפוי, למרוח על העוגה ולאפות במשך כ- 10 דקות נוספות.
  • 6 להשאיר את העוגה בתנור כבוי עם דלת פתוחה עד שהעוגה מתקררת.
  • 7 לשמור במקרר עד ההגשה וגם לאחריה.
  • 8 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ.

הערך התזונתי לא כולל את הממתיקים. זמן ההכנה כולל גם את קירור העוגה.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)219213
חלבונים (גרם)9.36 9.09
פחמימות (גרם)66
מתוכן סוכרים (גרם)0.13 0.13
שומנים (גרם)17.68 17.18
מתוכם שומן רווי (גרם)6.98 6.78
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.130.13
כולסטרול (מ"ג)78.01 75.79
נתרן (מ"ג)131.7127.94
סיבים תזונתיים (גרם)1.63 1.59
מים (גרם)10.199.9
ויטמין A (מק"ג)20.4119.82
ויטמין B (מ"ג)0.30.29
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.060.06
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.20.19
ויטמין B6 (מ"ג)0.020.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)6.025.85
ויטמין B12 (מק"ג)0.110.11
ויטמין C (מ"ג)0.240.23
ויטמין D (מק"ג)0.260.25
ויטמין E (מ"ג)0.130.13
ויטמין K (מק"ג)0.040.04
סידן (מ"ג)74.4972.37
ברזל (מ"ג)0.230.22
מגנזיום (מ"ג)1.631.59
זרחן (מ"ג)25.3124.58
אבץ (מ"ג)0.170.16
אשלגן (מ"ג)18.8218.28
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.240.24
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.20.19
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.470.45
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.430.42

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.8% 51.5% 27.3% 16.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.18 (1.32 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.