דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
- פרסומת -
- פרסומת -

לחמים

מתכוני לחמים הינם מתכונים פשוטים יחסית, אך יחד עם זאת מהווים את אחד המרכיבים החשובים בתזונה שלנו. ישנם הרבה סוגי לחמים (לחם שחור, לחם לבן, חלה, לחם שיפון, לחם חיטה מלאה, פוקאצ`ה, באגט ועוד). לחמים נעשים על ידי אפיית הבצק והינם טעימים ביותר כשהם נאכלים מיד כשיוצאים מתנור האפייה. הלחמים מספקים לנו את הפחמימות הדרושות לגוף לאנרגיה. כמו כן, הם מספקים לנו גם סיבים תזונתיים, הידועים כתורמים לפעילות מערכת העיכול. בלחמים מקמחים מלאים, כלומר עם דגנים מלאים הכוללים גם את קליפת הדגן, ניתן להבחין בסימון תזונתי גבוה יותר של סיבים תזונתיים. הכנת לחמים ביתיים דורשת מיומנות רבה ואינה נחשבת למלאכה קלה, אך הריח שיתפשט בבית יספק אתכם בהחלט.