|
|
נייר סופג הוא נייר שעליו מניחים בדרך כלל מאכלים לאחר טיגון, על מנת שהוא יספוג את השמן העודף שיצטבר במאכל המטוגן. |
|
שם באנגלית: Paper towels. שמות נרדפים: נייר מגבת, נייר מגבות, נייר לספיגת שמן. |
מדובר בנייר שיכול לחסוך לנו הרבה קלוריות ושומנים מיותרים. לכן, אנו ממליצים בכל פעם שאתם מטגנים - תספגו את השמן העודף. דוגמאות למאכלים מטוגנים שמומלץ לספוג מהם את השמן לאחר הטיגון - צ'יפס, שניצלים, דגים מטוגנים וקציצות בשר. טיפ קטן - כשאתם סופגים את השמן תנסו ללחוץ מעט עם הנייר על המאכל ותראו כמה שמן עלול להיפלט (כמובן לא מומלץ לייבש את המאכל לגמרי).
|
|