|
|
טורטייה היא סוג של לחם/פיתה עגולה ודקה, העשויה לרוב מקמח תירס או קמח חיטה. הטורטייה המורכבת מבצק כמובן. היום ישנו מכשיר אליו מכניסים את הבצק ובעזרת לחץ וחום - מכינים את הטורטייה. |
|
שם באנגלית: Tortilla. שמות נרדפים: טורטיה, טורטיות. |
מומלץ לשלב בטורטייה מנת בשר כמו אנטריקוט קצוץ עם בצל מטוגן ורטבים שונים. את הטורטיות אנו פוגשים במסעדות שונות וגם באירועים כמו חתונות. המלצה נוספת - ממרח אבוקדו הולך נהדר עם טורטייה חמה.
|
|