|
קצת על עצמי
מציירת, נהנית מעיצוב גראפי כתחביב, מצלמת.
חוויית האוכל שלי מורכבת ועשירה, בהכנה באירוח ובאכילה, מרבה להשתתף בסדנאות בישול ואפייה ולבקר במסעדות ובשווקי מזון בארץ ובעולם.
כאימי, פניתי להוראה כעיסוק, את הבישול, האפייה ועיצוב מנות השארתי בדיוק כמוה כתחביב מתפתח, וכך זכיתי שעיסוקי ותחביבי, יהיו שקולים בסיפוק שהם מסבים לי. לאחרונה, הוספתי גם נדבך של צילום מזון וסטיילינג בהנאה מרובה.
קהל יעד וסוגי מאכלים
בני הבית וחוג החברים.
מקום עבודה נוכחי
בי"ס תיכון אחד יחיד ומיוחד.
מטבח מועדף
משתנה.
|
|
שפים שאני מעריצה |
|
סבי וסבתי ואבי ז"ל. בין החיים רשימת ענק... סובבת עולם. |
|
הכלי הכי שימושי במטבח שלי |
|
מנדולינה איכותית. |
|
מה שאני הכי אוהבת לבשל |
|
חוץ מדגים ופירות ים ה-כ-ל. |
|
זכרון ילדות |
|
ארוחות ליל שבת, בהשקעה, במגוון, בפלייטינג. |
|
אני מאמין |
|
אוכל יפה בצבעוניותו שמריח טוב, עם רבדי טעמים ומרקמים הוא חוויה עשירה. |
|
מידע נוסף |
|
נעים מאד. |
|
התמחות
טוויסטים וקיצורי דרך למנות מוכרות, המצאת מנות מרובדות טעמים, הקפדה על צבעוניות ואסתטיקה בהגשה.
איזורי פעילות
נעים בין המשרד הכיתה והמטבח. מצא עוד בלוגרי אוכל בכל הארץ
פרטים להתקשרות
אתר הבית: blogmanamana.wordpress.com
ספר הבישול של נורית פלד
המטבח שלי הוא מעבדה. אני מרבה להתנסות בחומרי גלם, בשיטות בישול, בכלים חדשים ובטכניקות, לייעול העבודה, לשיפור תוצאות, במראה ובטעם. מנות מסורתיות עוברות אצלי טוויסט, בדיקה של גבולות וטעם. הולכת עד הסוף עם חזון של מנה... אל מהמטבח של נורית »