|
קצת על עצמי |
|
נולדתי בישראל, בחיפה, דור 9 בארץ, גדלתי בשכונה יהודית ערבית בחיפה. הסבתא שלי הייתה הבשלנית של המשפחה וממנה למדתי את כל מה שהיא למדה מהשכנות הערביות. אמא שלי הייתה בשלנית והתמחתה בבישול ישראלי מכל העדות, אך אני חיפשתי את המטבח של סבתא, וכשלא מצאתי אתר שיספק את רצוני החלטתי לפתוח אתר משלי ולהקפיד ולהכניס בו את המתכונים הערביים האמיתיים. מכל זה יצא לי אתר "מתכונים מהמטבח הערבי בישראל". |
|
קהל יעד וסוגי מאכלים |
|
כל המגזרים וכל הגילאים אך בעיקר לוטיקים שרוצים להזכר באוכל של פעם. |
|
פעילויות ושירותים עיקריים |
|
מתנדב באקים. |
|
אני מאמין |
|
מהמטבח יגיע אלינו השלום בין שני העמים. |
|
מקום עבודה נוכחי |
|
משווק אומגה 3 מהמרווה המרושתת פטנט ישראל (מכון ולקני ישראל). |
|
מטבח מועדף |
|
מזרחי ערבי. |
|
שפים שאני מעריץ |
|
סבתא שלי. |
|
הכלי הכי שימושי במטבח שלי |
|
תנור. |
|
מה שאני הכי אוהב לבשל |
|
מקלובה חצילים. |
|
זכרון ילדות |
|
המטבח של סבתא. |