אוהב בשר, אוהב נקניקיות, איש היי-טק לשעבר שהפך תחביב טעים למקצוע.
קהל יעד וסוגי מאכלים
חובבי אוכל ובשר ואנשים שאיכפת להם ממה שהם אוכלים.
אני מאמין
שלכולנו מגיע נקניקיה מבשר אמיתי ומשובח ולא מאבקות.
מקום עבודה נוכחי
Helga Wurst.
מטבח מועדף
יש הרבה...
הכלי הכי שימושי במטבח שלי
ממלא נקניקיות.
מה שאני הכי אוהב לבשל
יש הרבה גם...
זכרון ילדות
אני זוכר את הדרך מהגן הביתה כשסבתא שלי עצרה במכולת וקנתה לי כמה פרוסות של נקניק מסוג פריזר או סלאמי קוניאק, או את הסנדוויץ' של שישי אחה"צ... שתמיד כלל שתי פרוסות של חלה טרייה, חמאה ונקניק, הרבה נקניק.