|
מטבח מועדף |
|
המטבח היפני מאוד משפיע עלי ובכלל כל התרבות והיופי של יפן. אני אוהבת את הדיוק והאסתטיקה בצורת ההגשה והטעמים עצמם. ו... כל שאר המטבח האסייתי. |
|
שפים שאני מעריצה |
|
צ'יזורו פרמינגר, מייקל סמית, יואב בר, רימה אולוורה ועוד ועוד! |
|
הכלי הכי שימושי במטבח שלי |
|
הסכין וקרש חיתוך מעץ. |
|
מה שאני הכי אוהבת לבשל |
|
לרוב אני לא חוזרת על המנות שהכנתי קודם לכן, כי כל יום יש לי משהו חדש. אני אוהבת "לבשל" את הרעיונות והיצירתיות! |
|
זכרון ילדות |
|
אני עצמי עדיין ילדה, אבל כשהייתי צעירה יותר בגיל "ההתבגרות" 15-16-17 - הייתי פשוט מחכה לסיים ביה"ס כי צצו לי תמיד רעיונות למנה כלשהי. וכל יום הייתי מכינה מאכלים חדשים ועושה ארוחות ערב בבית. ותמיד הייתי מתקשרת לאמא ושואלת "את כבר באוטובוס? את בדרך? סיימת לעבוד?" כי תמיד רציתי להוציא את המנה מהתנור או מהסיר בדיוק בשנייה שאמא הייתה פותחת את הדלת של הבית. והריח שהיה מציף את הבית שימח את אימי בכל יום מחדש. תמיד אני רציתי להכין את הארוחות. או שאני הייתי מכינה את הארוחה או שהייתי נדחפת לאמא במטבח ומציקה לה עד שהיא הייתה יוצאת מהמטבח ואני המשכתי :) |
|
אני מאמין |
|
שלעמוד במטבח ולהכין משהו זה מרגיע ובריא לנפש, לי זה עוזר לחשוב ולהירגע וגם להוציא משהו חיובי שיתרום לעוד כמה אנשים להירגע עם אוכל טוב מלא בטעמים :) |