איש הייטק, צלם, בלוגר, מעריץ וחובב של מטבח האש הפתוחה - גריל, ברביקיו, מנגל, עישון.
מטבח מועדף
BBQ, דרום אמריקאי, איטלקי.
קהל יעד וסוגי מאכלים
בשר, דגים, פירות ים.
מקום עבודה נוכחי
חברת הייטק.
שפים שאני מעריץ
Steven Raichlen ,Jamie Purviance ,Gordon Ramsi, מאיר אדוני, שאול בן אדרת.
הכלי הכי שימושי במטבח שלי
הגריל, כמובן.
מה שאני הכי אוהב לבשל
בשר.
זכרון ילדות
הממליגה הרומנית של אבי ז"ל. מאכל של שבת, עם גבינה בולגרית ושמנת חמוצה...
אני מאמין
שבמטבח אין טעויות. יש רק מתכונים שעוד לא התגלו!
מידע נוסף
בישול על אש פתוחה זו אומנות עתיקה, אם לא העתיקה ביותר, שקיימת בתחום הקולינרי. בדיוק כך צלה האדם הקדמון את הטרף שלו לפני אלפי שנים. האינסטינקטים הקדמוניים שלנו נשתמרו בנו בצורת החיבה למאכלים צלויים על האש, לריח והטעם המעושן של האוכל שיורד מהגריל או המנגל. אש פתוחה - זו האג'נדה שלי, זה מה שחרטתי על דגלי ועל סינר הברביקיו שלי, וזה מה שאני - הגריל מאסטר.
התמחות
גריל, BBQ וכל הקשור לבישול על אש פתוחה.
איזורי פעילות
כל מקום בו אפשר להבעיר אש. מצא עוד בלוגרי אוכל בכל הארץ