גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | אנשי מקצוע | » | שפים וטבחים | » | שלום גניש |
מטבח מועדףהמטבח האסיאתי. אני מאוד אוהב לשלב טעמים אסיאתים במנות בשר ודגים. קהל יעד וסוגי מאכליםאני משתדל להתאים את עצמי לכל קהל יעד שיהיה, מילדים ועד קרניבורים. מקום עבודה נוכחישף במלון כפר המכבייה ברמת גן. הקמתי שם מסעדת שף שמצליחה כבר 4 שנים, וגם את לובי המלון הפכתי למסעדה חלבית שמתמחה בפסטות טריות, שמיוצרות במקום ודגים טריים. הכלי הכי שימושי במטבח שליסכין טובה. מה שאני הכי אוהב לבשלנתחי בשר מיושנים ופירות ים. זכרון ילדותגדלתי בבית של אוכל, אימי בשלנית בחסד, ואבי היה השף של סיירת מטכ"ל 30 שנה. כך שתמיד דיברו על אוכל בבית. אני מאוד אוהב לקחת מנות פשוטות שגדלתי עליהן ולהפוך אותן למנות שף. אני מאמיןשכל המעז מנצח. |
בשרים יישון ועישון.
חוץ מעבודתי במלון אני עושה אירועים פרטיים בבתים. בנוסף נותן ייעוץ והקמת תפריטים חדשים למסעדות. מצא עוד שפים ברמת גן - גבעתיים
טלפונים:
כתובת: מלון כפר המכבייה ברמת גן.
בן 33, נשוי +2, עוסק בתחום למעלה מ-15 שנה. אוהב את הבישול האסייתי, מתמחה בבשר, יישון ועישון דגים, מנות טאפס ומנות גורמה. אוהב מאוד את הפשטות באוכל ומצד שני אוהב להציג את האוכל בצורה היפה ביותר. האני מאמין שלי: קודם... אל לבשל כמו השפים »