גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | אנשי מקצוע | » | בלוגרים | » | אורנה אבידן |
עוסקת במחקר ומבשלת להנאתי. אהבתי הגדולה לבעלי חיים הביאה אותי לאורח חיים טבעוני. אני מאמינה שלגופנו יכולות ריפוי מדהימות, תזונה נכונה ופעילות גופנית מאפשרות תנאים מתאימים לפעילות תקינה של כל המערכות, לחיים בריאים ורגועים ולאריכות ימים. למרות הטבעונות, אני עדיין מאד אוהבת לאכול ולכן עורכת "ניסויים" קולינריים עם שילובים שונים של דגנים קטניות אגוזים וירקות על מנת ליצור מנות טעימות מאד, מגוונות, מאוזנות ומשביעות.
מטבח מועדףטבעוני (על בסיס המטבח הישראלי, איטלקי, גורזיני,מזרח אירופי, תאילנדי, ויטנאמי והודי). קהל יעד וסוגי מאכליםטבעונים הרוצים לאכול מזון מגוון ועשיר בלי לעשות שימוש במוצרי מזון מעובדים. מקום עבודה נוכחיMIT. שפים שאני מעריצהאייל שני. הכלי הכי שימושי במטבח שליסכין לחיתוך ירקות ופירות. זכרון ילדותריחות עשבי התיבול הטריים לפני שאמי הוסיפה אותם לתבשילים. אני מאמיןתזונה נכונה ופעילות גופנית הם המפתח לבריאות גופנפש. מידע נוסףירוק הוא הכי צבעוני. |
דוקטור לביולוגיה, עוסקת בחקר תאי גזע.